• Vianočný volejbalový turnaj

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočný volejbalový turnaj .

            Posledný predvianočný štvrtok 21.12.2023 sa u nás na škole niesol v znamení volejbalu.

            Konal sa tradičný Vianočný volejbalový turnaj, ktorého sa zúčastnilo celkovo 8 družstiev.(Grinchovci,Šnicle,Last Christmas, Snehuliaci, Vianočné Gajare, Horké čokolády, Black Angels a Perníčci)

            Od skorého rána si merali sily žiaci 6. až. 9. ročníka, ktorí týmto chceli ukázať svoje volejbalové majstrovstvo. Celý deň sme boli svedkami krásnych športových momentov a vypätých herných situácii. Vyraďovacie boje vyniesli na stupeň víťazov kolektív 9.triedy, ktorý si poradil so súperom z 8. triedy a finálové stretnutie vyhral v pomere 2:0 na sety. Z tretieho miesta sa tešili žiaci 7. triedy.

            Na konci sa odohral ešte zápas víťaznej 9. triedy proti zamestnancom školy a boli to teda veľké nervy. Víťazmi sa ale opat stala 9. trieda a my im srdečne gratulujeme, predvádzali celý deň jedno krásne volejbalové divadlo.

            Všetkým zúčastneným patrí pochvala za účasť a víťazom veľká gratulácia.

            Ďakujeme p.uč.Hýllovi za celú organizáciu, pani kuchárkam zo školskej jedálne za výborný punč, ktorý nám pripravili, rodičom za sladké dobroty, reštaurácii Habanský dom za pizzu pre víťazov a všetkým žiakom a učiteľom, ktorí vytvorili fantastickú atmosféru a celý čas všetkých povzbudzovali.Proste skvelý deň!

            Ďakujeme!

          • Vianočné pečenia v triedach

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočné pečenia v triedach.

            Vianoce sú skvelý čas na to, aby ste dostali deti do kuchyne. Príprava jedla môže byť zábavná a môžete vytvoriť krásne farebné dobroty a popritom ich naučiť nové zručnosti. V mnohých rodinách je doslova rituálom. Skúste do neho zapojiť deti aj vy a vytvorte si tak spoločnú tradíciu, na ktorú budú s láskou spomínať ešte aj v dospelosti. Ďakujeme Rodičovskému združeniu pri ZŠ Láb za preplatenie všetkých surovín zakúpených na pečenie a pani učiteľkám za ich čas a obetavosť pri pečení.

          • Matematická pytagoriáda

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Matematická pytagoriáda .

            Pod vedením pani uč. Strolkovej sa 12.12. a 13.12.2023 uskutočnilo online školské kolo matematickej Pytagoriády. V kategórii P3-P5 do okresného kola postúpilo 9 žiakov, v kategórii P6-P8 postúpil 1 žiak. Gratulujeme.

          • Poďakovanie

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Poďakovanie .

            Dnes sme dostali krásny vianočný sponzorský dar od p.Róberta Kaina, ktorý nám každý rok urobí radosť a ani tento rok tomu nebolo inak. Deti sa neskutočne tešili a my tiež.

            Poďakovanie patrí aj ostatným, ktorí nám akýmkoľvek spôsobom počas roka pomáhajú.

            Vážime si to a ďakujeme!

          • Mikuláš v obci Láb 10.12.2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Mikuláš v obci 10.12.2023.

            Žiaci našej ZŠ (2.A a 2.B ) vystúpili s programom v nedeľu 10.12.2023 pri príležitosti privítania Mikuláša v obci. Ďakujeme pani uč.Grelikovej,ktorá si s deťmi pripravila program a Obecnému úradu v Lábe za sladkú odmenu.

          • Oznam školskej jedálne!

          • Vážení rodičia, venujte pozornosť nasledovnému oznamu!

            Dnes budú deťom rozdané šeky s platbami za stravu - prosíme Vás o úhradu do 15.12.2023 z dôvodu uzávierky kalendárneho roka!

            Zároveň Vám oznamujeme, že od januára 2024 prechádzame na platby za stravu cez Edupage z dôvodu lepšieho prehľadu. Každému bude mesačne nastavená jednotná platba - v prípade preplatku Vám vždy bude preplatok vrátený na Váš bankový účet, v prípade nedoplatku Vám príde na Váš e-mail informácia s výpisom nedoplatkov. Nedoplatok vzniká tým, že dieťa z obeda neodhlásite, aj keď sú obedy "zadarmo". V prípade, že dieťa do školy nepríde alebo ochorie, vždy musí byť odhlásené z obeda, inak obed musíte zaplatiť.

            Všetky kontakty na šk. jedáleň nájdete na našej webovej stránke s kontaktom na vedúcu školskej jedálne.

            http://zslab.edupage.org/contact/

            Ďakujeme.

             

          • Mikuláš v našej škole 6.12.2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Mikuláš v našej škole 6.12.2023.

            Mikulášska nádielka prišla aj na našu školu. Mikuláš v sprievode anjelov a čertov prešiel všetky triedy a priniesol každému sladkú odmenu. Mikuláš chcel na oplátku počuť dobrý vtip, básničku alebo pesničku. Niektoré deti sa báli, niektoré sa smiali a niektorých chlapcov si chceli čertovia zobrať aj do pekla...Nakoniec všetko dobre dopadlo, deti Mikulášovi zaspievali,čert sa ukľudnil:-)a deti si odniesli sladké balíčky a veríme že aj krásny zážitok... Ďakujeme deviatakom s p.uč.Hýllom za prípravu tohtoročného Mikuláša a Rodičovskému združeniu pri ZŠ Láb za balíček pre každého žiaka a tak isto aj za sladkosť pre všetkých zamestnancov ZŠ.

            Fotiek je veľa, ale snáď si každý nájde tú svoju:-)

            Prajeme všetkým krásneho Mikuláša.

          • Výlet do vianočnej Viedne 5.12.2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Výlet do vianočnej Viedne .

            Prešiel ďalší rok, opäť sa blížia Vianoce a k nim na našej škole neodmysliteľne patria aj výlety na vianočné trhy. Včera žiaci našej školy (5.A,6.,7.) navštívili vianočnú Viedeň. Prvá zastávka bola Stefansdom, pozreli sme sa aj dovnútra.Zastavili sme sa pri morovom stĺpe, Hofburgu, videli sme základy rímskej vily.

            Pani sprievodkyňa rozprávala zaujímavosti o panovníckych rodoch - o cisárovnej Sissi a Františkovi Jozefovi. Potom sme sa presunuli na vianočné trhy pred mestskú radnicu.Vianočná Viedeň je nádherne vyzdobená a stánky na trhoch potešili naše oči. Posledná zastávka bolo Technické múzeum, kde sme videli rôzne prístroje, ale aj ľudské telo, vírusy, ropné rafinérie, kožu vyrobenú z húb, lokomotívy, pluh a mnoho iného. Deti skúšali decibely ich kriku a rôzne elektrické hračky. Proste skvelý deň!

            Za celodenný pedagogický dozor a organizáciu výletu ďakujeme pani uč.Trochcovej a Kramár, a z radov rodičov p.Jašurkovej a p.Kramárovi.

          • Dôležitý oznam!

          • Návrat deti z výletu z Viedne sa posúva na 18:00 hodinu nakoľko je autobus v dopravnej zápche vo Viedni.Keď bude autobus na ceste z Bratislavy do Lábu napíšeme ešte 1 oznam.

            Ďakujeme za pochopenie.

             

    • Kontakty

      • Základná škola, Vŕšok 489/20, 900 67 Láb
      • pevná linka : +42134 / 7790 484, riaditeľňa: 0919 / 404 333 zborovňa : 0905 214 669
      • Vŕšok 489/20 900 67 Láb Slovakia
      • 31811612
      • 2021679473
      • Hlavná ulica 294/7, 900 67 Láb jedalen.lab@zslab.sk 034 / 7790 010 mob.: 0908 841 580
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje